13.1.09

Δεν άνοιξε ρουθούνι (;)

Οι σκέψεις μου είναι κομματιασμένες από τα γεγονότα των τελευταίων εβδομάδων.
Είναι σαν απαντήσεις στο κενό, σε ερωτήσεις και σχόλια στα υπέροχα ΜΜΕ.
Μόνος τρόπος έκφρασης των είναι η λίστα:

1. Για τους 16 δικηγόρους της οδού Ασκληπιού: για εμένα το πρόβλημα έγκειται στο ότι ήταν ΜΟΝΟ 16. Η δε σύλληψη και απελευθέρωση τους λίγες ώρες μετά, μόνο σαν τρομοκρατία και τσαμπουκάς μπορεί να ερμηνευθεί, εφόσον δεν προέκυψαν κάποιες κατηγορίες. Θα είχα τελείως άλλη άποψη αν μπορούσαν να στοιχειοθετηθούν κατηγορίες!!!

2. Η γιαγιά της οδού Ασκληπιού: ουδέν σχόλιο.

3. Ο ταραχοποιός με το εις διπλούν ανοιγμένο κεφάλι από αστυνομικά γκλοπ: θα προσαχθεί; Υπάρχουν στοιχεία αξιόποινης πράξης; Αν όχι, τίθεται θέμα κατάχρησης εξουσίας, πρόκλησης σωματικής βλάβης από πρόθεση κα.

4. Ασυλο: όσοι είδατε τις εικόνες της οδού Ασκληπιού, μεταφέρτε τις στα Προπύλαια και αποφασίστε. Να δω πότε θα σταματήσουμε να συζητάμε για τις αντιδράσεις στα διαπιστωμένα απ' όλους προβλήματα στη παιδεία και θα αρχίσουμε να δίνουμε λύσεις στα θέματα. Από τα μαθητικά μου χρόνια έχουν περάσει 20 χρόνια και πολλές κυβερνήσεις και ακόμα το συζητάνε...

5. Εύσημα τάξης στην τελευταία πορεία: το βραβείο πηγαίνει στους διαδηλωτές! Παρά τις τερατώδεις προκλήσεις/προσκλήσεις των ΜΑΤ άνοιξαν ΜΟΝΟ τα δικά τους ρουθούνια.

6. Ασφάλεια και Τάξη: μακάρι να είχε επιδειχθεί ο μισός ζήλος από τις αρχές όταν κάποιοι σπάγανε πραγματικά την Αθήνα. Αλλά που... Τώρα βγήκαν να κάνουν τους νταήδες στους μαθητές (πάλι!) μπας και εισπράξουν κάποιο πολιτικό όφελος οι εντολείς τους, και κάποια αποζημίωση οι ίδιοι για τον χαμένο ανδρισμό τους. Οι διαφωνούντες ας επισκεφτούν το YouTube - τα πλάνα δεν χρειάζονται επεξήγηση.

7. Και κλείνω: περί βίας:
"Οταν σπέρνεις Ανεμους, Θερίζεις Θύελες"
Παλιό γνωμικό άγνωστο στους αφιλοσόφιτους μπασκίνες της αρπαχτής, της ρεμούλας και του ιδίου πολιτικού οφέλους! Και δεν αναφέρομαι στους εντολοδόχους αστυνομικούς, αλλά στους εντολείς πολιτικούς. Είσαστε -στην καλύτερη περίπτωση διαταραγμένοι. Στη χειρότερη απλά καθίκια και ανίκανοι.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

και κατά τα φαινόμενα δεν θα ανοίξει...

Translate