14.6.11

Οι Aganaktistas σε ρόλο ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ


... και η Βουλή σε ρόλο Δ.Σ. ΔΕΗ.

Αυτό το θεατρικό θα παιχτεί αύριο, και οι ρόλοι δεδομένοι.

Οι μέσα, θα προσπαθήσουν να αντιμετωπίσουν τα ρεαλιστικά δεδομένα μίας επικείμενης χρεοκοπίας που θα μας πάει πίσω δεκαετίες, μετατρέποντας μας στην Αλβανία των 80's.

Απέξω όλα τα γνωστά συνδικάτα (ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ κλπ), οι 50,000 συμβασιούχοι που ξεβολεύτηκαν από την κομματικά κεκτημένη θεσούλα τους και εθνικιστές (του κάθε Antinews), μαζί με ρομαντικούς ουτοπιστές και ανέργους θα προσπαθήσουν να επαληθεύσουν τις χειρότερες προφητείες για το μέλλον της Ελλάδας.

Δεν κοιτάει κανείς τα στοιχεία. Δεν διαβάζει κανείς για την οικονομία μας. Δεν κοιτάζει καν ποιοι στέκονται δίπλα τους σε αυτό τον "αγώνα" (βλέπε τα διεφθαρμένα ΜΜΕ που βρήκαν από θαύμα την συνείδηση τους - μ αυτό το πλευρό να κοιμάστε!).

Ο Στέφανος Χίος φυσάει αέρα στα πανιά τους, με ρεπορτάζ τύπου: "Οι εθνοπροδότες σκάβουν λαγούμια για να την κοπανήσουν", από το Kontra Channel του Κουρή(!), ενώ άμεσα σπεύδουν να το αναπαράξουν "οικονομικοί αναλυτές" τους εξωτερικού (zerohedge & FT), ως ένα ακόμα πειστήριο της χρεοκοπίας μας. Ποιας χρεοκοπίας θα μου πείτε;


Μα αυτής που επιδιώκει όποιος έχει μερικά εκατομμύρια στο εξωτερικό και περιμένει να συντελεστεί για να έρθει να αγοράσει μπιτ-παρά. Κατόπιν χρεοκοπίας δεν θα αγοράζεις διαμέρισμα από τον κατεστραμμένο λαό - θα αγοράζεις ολόκληρη την πολυκατοικία.
Και σε αυτή την προσπάθεια υπάρχει ΛΑΟΣ που συμβάλλει, με δικαιολογημένη ή μη αγανάκτηση!

Μάταια προσπαθούν οι πιο ψύχραιμοι να μας θυμίσουν τι έκαναν άλλες "πλατείες" για το Κυπριακό ή το Μακεδονικό. Μάταια προσπαθούν να μιλήσουν με στοιχεία και νούμερα την κατάσταση της χώρας. Η μάζα παίζει αποφάσισε να βάλει το κεφάλι όλων μας στο ντορβά, και ο δήμιος αδυμονεί· είναι πολλά τα λεφτά Άρη (CDS και καταθέτες εξωτερικού) και κανείς δεν σταματάει μπροστά σε ανθρώπους και λαούς. Κάθε άλλο - τους εργαλειοποιεί για να βγάλουν μόνοι τα μάτια τους.


Κι όταν όλα θα 'χουν τελειώσει, θα κοιταζόμαστε για άλλη μία φορά σαν χάνοι· μέχρι να πιαστούμε για μία ακόμα φορά στα χέρια μεταξύ μας. Γιατί θα πιαστούμε - αυτό είναι το μόνο σίγουρο, μαζί με την ανοησία μας. Την ανοησία που αποδεικνύεται ο καλύτερος φίλος του κάθε κερδοσκόπου.

Viva La Revolucion σύντροφοι...


Υ.Γ. σχετικά με την "Πανευρωπαϊκή" μάζωξη της περασμένης Κυριακής: δεν είδατε πλάνα από άλλες πόλεις για ένα πολύ απλό λόγο. Δεν ήταν Πανευρωπαϊκή. Όπως πάντα, οι κουτόφραγκοι ήξεραν που να σταματήσουν. Οι πλατείες της Μαδρίτης είναι άδειες - αλλά αυτό δεν θα το δείτε σε κανένα κανάλι.


update:
Ξέχασα! Μην αμελήσετε να καβαλήσετε το ΙΧ αύριο και να το κάνετε τανκς, ε;
Τόσο κόπο έκαναν τα φασιστάκια. Μέχρι και βίντεο κλιπ, με το ανάλογο εμβατήριο για υπόκρουση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Translate