30.4.10

“Θα μας πάρουν με τις πέτρες"

Ετοιμαστείτε για τα χειρότερα αν ανακοινώσετε τα νέα μέτρα, αυτά που ζητάει η Γερμανία, χωρίς πραγματικές αναλογιστικές εξηγήσεις για την αναγκαιότητα και την ωφέλεια τους.
Αν ανακοινώσετε μέτρα που μόνο θα τιμωρήσουν τον ελληνικό λαό για τις σπατάλες, καταχρήσεις και κακοδιαχείριση των κυβερνήσεων του παρελθόντος.

Ο λόγος είναι απλός: ακόμα κι αν ο φίλος μου ο Γιάννης (φανταστικό πρόσωπο) έδινε επιδοτούμενα σεμινάρια σε άδειες αίθουσες και πληρωνόταν 5 φορές την αξία τους, η αλήθεια είναι ότι κυβερνήσεις τα εκτέλεσαν και τα πλήρωσαν, μεταθέτοντας το κόστος στους επόμενους. Και ναι, το μπαλόνι έσκασε. Και πάλι ναι, πολίτες ψήφισαν αυτές τις κυβερνήσεις, εν μέρει απαιτώντας τέτοιες απατεωνιές. Και τρίτη φορά ναι, δεν υπάρχει πια ούτε (δανεικό) σάλιο.

Αλλά

πρέπει να μας εξασφαλίσετε ότι δεν θα ξανασυμβεί από κάποια κυβέρνηση/συνδικάλες/διαδρομιστές/ψηφοφόρους (κομματόσκυλα) στο μέλλον. Διορία: μέχρι το τέλος του χρόνου.

Δεν με ενδιαφέρει

αν η επόμενη προγραμματισμένη αναθεώρηση του Συντάγματος είναι το 2013. Τώρα μου λέτε να πληρώσω, εσπευσμένα και μαζεμένα για τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών. Τώρα να τακτοποιήσετε “τα του οίκου σας”. Δεν πρόκειται να γράψω την λίστα των απαιτούμενων νόμων όπως περί ευθύνης Υπουργών, τήρησης προϋπολογισμών και ύπαρξης ισολογισμών στο δημόσιο. Τα ξέρετε καλύτερα από εμένα - τα υπόσχεστε χρόνια.

Εξαγγείλτε τα τώρα! Μαζί με τα μέτρα του δανεισμού μας.
Υλοποιήστε τα - ψηφίστε τα αύριο.
Ακούς Καστανίδη ή είσαι ακόμα σε Νιρβάνα;
Γιατί θα μας πάρει όλους μαζί ο διάολος.
Οι πέτρες που λέγατε προεκλογικά, έχουν μαζευτεί.


Σημ: οι εξεταστικές δεν είναι πλέον αρκετές.

edit
Και μόνο γι αυτήν την είδηση ανακαλώ, σε ότι αφορά τον κ.Καστανίδη.
Για να μην πω, και μόνο που του την έπεσε το troktiko...

2 σχόλια:

kouk είπε...

πολύ καλό άρθρο!

Nikos Lioliopoulos είπε...

Εξαιρετικο

Translate