5.9.10

Κατάλαβες Αλέξη μου


τι καλό έχει η συνεργασία που με τόσο πάθος καταγγέλεις;

Οι τέσσερις της Δημοκρατικής Αριστεράς έφεραν έναν άξιο, ανεξάρτητο υποψήφιο μπας και ξεριζωθεί η επί 24 χρόνια συντηρητική όσο και αμφιβόλου εντιμότητας ηγεσία στον Δήμο της Αθηνας. Έναν υποψήφιο που δύσκολα θα προέκυπτε μέσα από μεγάλο κομματικό μηχανισμό, λόγω ισσορροπιών. Και κατάφεραν αυτός ο άξιος να πάρει και χρίσμα από ένα τέτοιο κόμμα.

Εσύ τι κατάφερες τόσα χρόνια με όλες τις συνιστώσες; Ποιο το ανταποδοτικό όφελος για την κρατική επιχορήγηση που παίρνετε. Η εντύπωση μου είναι ότι νοιώθετε ότι δίκαια την εισπράττετε (την επιχορήγηση) για να παίζετε τις κουμπάρες στην παιδική χαρά που προεδρεύεις...

Οι της Δ.Α. απ την άλλη μάλλον διαφωνούν, εξ ου και η ανεξαρτητοποίηση. Κι όσο κι αν θέλετε να τους καταγγείλετε για "σύμπραξη με τον εχθρό" η αλήθεια είναι ότι προσέφεραν σε λίγες εβδομάδες ότι δεν έκανες (και δεν θα κάνεις) για χρόνια.

Έφεραν αλλαγή. Πήγαν τα πράγματα μπροστά.

Κατάλαβες Αλέξη;




Καλή επιτυχία στον κ. Καμίνη - είθε να είναι ο επόμενος Δήμαρχος της Αθήνας. Όχι μόνο για τους δημότες, αλλά και για το καλό της προοδευτικής ατζέντας που χρειάζεται συμπράξεις, κι όχι highbrow καταγγέλλοντες, με το ένα χέρι στην τσέπη, σαν κάτι συνδικαλιστές της δεκάρας που κουδουνίζει όσο μιλούν κάτω από τα δάχτυλα τους...

Επίσης καλή επιτυχία στους υπερκομματικούς κ.κ. Μπουτάρη και Τατούλη.

2 σχόλια:

Λουκάς Σταμέλλος είπε...

Ο αντίλογος, εδώ. Ευτυχώς, τα έγραψε ο Αντώνης τα αυτονόητα και δε χρειάζεται να μπω στην ψυχοφθόρο διαδικασία απάντησης σε ρηχούς πανηγυρισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σωθήκαμε!!!!

Translate