27.5.11

Συναίνεση είναι...


Συναίνεση είναι να συμφωνήσεις σε ότι αφορά την ατζέντα, που εν προκειμένω είναι η δανειακή συμφωνία, το γνωστό και ως Μνημόνιο. Αν ο κ. Σαμαράς έχει βρει κάποιον άλλο διαθέσιμο πιστωτή, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τον εμφανίσει.

Στα επιμέρους του Μνημονίου, μπορεί να γίνει μεγάλη συζήτηση. Πλην της "επαναδιαπραγμάτευσης" που ο κ. Σαμαράς αρνείται να δει ότι δεν έχει συμβεί σε καμία άλλη χώρα. Μάλλον του εξήγησε και η ίδια η Τρόικα που επισκέφτηκε τον κ. Σταϊκούρα στην Συγγρού.


Συναίνεση επίσης είναι να μην στέλνεις τον συνδικαλιστή σου και τέως δήμαρχο Αμαρουσίου κ. Πατούλη (ΝΔ) για να αποτρέψει το ξεβόλεμα των γιατρών του ΙΚΑ και απαραίτητη εξοικονόμηση πόρων.

Συναίνεση είναι να μην ενθαρρύνεις τους φαρμακοποιούς "στον αγώνα" τους για 35% αισχροκέρδεια πάνω σε σκευάσματα 1000€ για καρκινοπαθείς.

Συναίνεση είναι να μην στέλνεις τριμελή επιτροπή στο Δημαρχείο της Κοτζιά (Λυκουρετζος, Βόζενμπεργκ, Μανώλης), για να στηρίξεις την κατάληψη δημόσιου κτηρίου από τους συμβασιούχους που προσέλαβαν και κράτησαν σε ομηρία για 20 χρόνια Δήμαρχοι της παρατάξεως σου, όταν εκ των πραγμάτων και δια του νόμου κάποιοι από αυτούς θα πρέπει να φύγουν, αντί να ανανεωθούν οι συμβάσεις τους (παρανόμως).

Συναίνεση είναι να μην κλείσει ξανά η Πανεπιστημίου για βδομάδες από την επόμενη υπόθεση τύπου Ολυμπιακής, με την στήριξη δικών σου κομματικών οργάνων όταν όλοι γνωρίζουμε ότι είναι παράνομες και καταχρηστικές αποζημιώσεις 300,000€ σε κάποιον που μετατάσσεται άνευ μείωσης μισθού.

Αν τέλος θες να αναφερθούμε στα δάκρυα του ΟΛΠ, να το κάνουμε. Αλλά και οι δύο γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει πλέον ούτε χρόνος, ούτε χρήμα για τέτοια δάκρυα. Χρεοκοπήσαμε!


_____

Σημ: το παραπάνω ποστ ξεκίνησε ως σχόλιο στο :

4 σχόλια:

Feleki είπε...

Κωνσταντίνε, ο Πατούλης είναι ακόμα δήμαρχος Αμαρουσίου.

constantinos alexacos είπε...

Φελέκιε, με σκοτώνεις! :)

Κύριλλος Βοημός είπε...

Έρχονται εκλογές του ΙΣΑ κε Αλεξάκο, τι περιμένατε; Πολιτική ευθύνη; Μπλιαχ!

Κύριλλος Βοημός είπε...

Έρχονται εκλογές στον ΙΣΑ κε Αλεξάκο, τι περιμένατε; Πολιτική ευθύνη; Αντισυντεχνιακές νοοτροπίες στον ιατρικό χώρο; Μπλιάχ!

Translate