26.8.09

Σχόλιο στο "Ω, Ήφαιστε κούτσαβλε, βόηθα να θυμηθώ μόνο που έβαλα το μαύρο το τι-σερτ κατά των πυρκαγιών!"


Ωραία η πλάκα και καλύτερη ακόμα η πραγματικότητα που είναι η εξής:
Ανοιξε ο ΥΠΕΧΩΔΕ χωροταξικό θέμα, χωρίς τελικές αποφάσεις, για το πιο αμαρτωλό θέμα της επικράτειας - τα δασικά και τα καταπατημένα της Β.Α. Αττικής. Τις διαβουλεύσεις τις άφησε στα χέρια των αμαρτωλών υπουργείων και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (οι εκθέσεις του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης το λένε όχι εγώ) που δημιούργησαν το πρόβλημα, χωρίς να έχουν γίνει δομικές αλλαγές στην λειτουργία τους ελπίζοντας τι; Να κάνουν χαρακίρι τα λαμόγια και να το λύσουν;;; Κι όλα αυτά σε ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Έκπληκτοι όλοι τώρα θα τρέξουν στους "πυρόπληκτους" (που οι μισοί εγκαταστάθηκαν εκεί μετά από προηγούμενες φωτιές) και θα τους μοιράσουν και αποζημιώσεις απο τα λεφτά που δώσαμε το 07 για τους άλλους της Ηλείας που δεν τα πήραν διότι ο έγκριτος διπλωμάτης Μολυβιάτης περιμένει ακόμα την πολεοδομική άδεια για την στάνη του Μπαρμπα Γιώργου που την έχτισε με τα χέρια του ο προ-πάππος του.

Κι όλα αυτά σε ένα Βατοπεδινό Κράτος Ελλήνων Χριστιανών, με συντονιστή έναν ΥΠΕΧΩΔΕ που υπέγραψε τον Νόμο 11 του 2008, για να νομιμοποιήσει το δικό του "τακτοποιημένο πλέον" κτίσμα στο Σαρωνικό...

Να βάλουμε τα μαύρα μας και να πάμε να μουτζώσουμε ένα τέως βασιλικό ανάκτορο, αφού μέχρι τα ντουβάρια φτάνει η απόδοση ευθυνών σε αυτή την χώρα. Ονοματεπώνυμο δεν βρήκε ποτέ η ευθύνη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Translate