15.5.10

Το “καλή αρχή” θα το γράψω μόνο εγώ.


Το παραλιακό μέτωπο έχει κλείσει από ρασοφόρους, όχι ταπεινούς αλλά ποταπούς εκπροσώπους του Θεού (τους) και τους μαχαιροβγάλτες που μισθώνουν την Ιερή Περιουσία του Χρυσόβουλου.

Το παραλιακό μέτωπο έχει επίσης κλείσει από μηντιάδες, με αυθαίρετες μαρίνες για το κότερο και μάντρες που ιδιωτικοποίησαν δημόσιες παραλίες (όσες δεν πήραν με ν/σ της Χούντας). Μηντιάδες που κλαίνε για το 20% που τους επεβλήθη στην διαφήμιση των χρεοκοπημένων (οικονομικά και ηθικά) μέσων τους. Και στα γειτονικά οικόπεδα βουλευτές και ημέτεροι.

Το δε ορεινό τοπίο έχει καταπατηθεί από τον “κοσμάκη”. Αυτόν που ψήφιζε σε όποιον του έκλεινε το μάτι για το αυθαίρετο στα καμμένα.

Χθες έγινε μία πρώτη κίνηση απέναντι σε όλο αυτό το σκατόκοσμο.
Με Πρωθυπουργική στήριξη, η ΥΠΕΚΑ κ.Μπιρμπίλη γκρέμισε το φάντασμα της Φαντασίας και τα συρματοπλέγματα που εμπόδιζαν τον κόσμο να κάνει μπάνιο στην παραλία.

Γιατί με Πρωθυπουργική στήριξη; Ξαναδές την λίστα των “απέναντι” παραπάνω και θα καταλάβεις. Γιατί έρχεται η σειρά τους και θα κάνουν ότι μπορούν για να την υποχρεώσουν να κάνει πίσω - όπως έκαναν όλοι οι προκάτοχοι της. Δεν θα περιμένουν, οι πρώτες προειδοποιήσεις ξεκίνησαν - οι Κυριακάτικες θα είναι γεμάτες.

Η Ελληνιά μας επιβάλλει να δούμε αυτή την στήριξη ως επικοινωνιακό τρικ κ. Ξυδάκη. Δεν πειράζει.
Το "καλή αρχή και περιμένουμε την συνέχεια", θα το γράψω μόνο εγώ.


Σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Translate