22.11.10

Κυριακή 7/11, ώρα μηδέν


Ποιος έδωσε το "σφύριγμα" για την αποκαθήλωση του κ.Κακλαμάνη από την δημαρχεία;

Οι δημοσκόποι και τα κανάλια που βιάστηκαν να του δώσουν "αέρα νίκης" το βράδυ της πρώτης Κυριακής. Όσοι βιάστηκαν να του δώσουν 43% στον πρώτο γύρο, όταν το πραγματικό του ποσοστό ήταν 34%.

Η μαζική ανατριχίλα στο ενδεχόμενο συνέχισης του στην Κοτζιά ξεκίνησε το τσουνάμι που τον έπνιξε. Συστράτευσε κόσμο. Τα υπόλοιπα ακολούθησαν με όποιο τρόπο είχε ο καθένας: άλλος με το στάτους του στο fb, άλλος μιλώντας σε φίλους, άλλος αρθρογραφώντας, άλλος μοιράζοντας φυλλάδια ή κατεβαίνοντας εκλογικός αντιπρόσωπος... Ότι μπορούσε ο καθένας.

Και μπράβο σε όσους συνέβαλλαν.
Κυνηγάνε τους atenistas τώρα για ύποπτες συμμαχίες. Και είναι αναμενόμενο αφού δεν μπορούν να καταλάβουν την 'φυσική συμμαχία' παράλληλων δράσεων χωρίς προ-συνεννόηση. Χωρίς deal. Χωρίς προσδοκώμενο προσωπικό όφελος. Μόνο προσδοκία.

Βλέπεις, για χρόνια το μόνο που καταλαβαίνουν είναι οι στρατηγικές επικοινωνίας και ότι εμπίπτει σε αυτές. Και πιθανόν να συνεχίσουν έτσι.

Στα όρια της θείας δίκης λοιπόν ότι ο "αέρας νίκης", εκείνο το 43%, ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα για όποιον διαφωνούσε και διαφωνεί με αυτή την πολιτική της επικοινωνίας και όχι της ουσίας. Εναρκτήριο λάκτισμα για όποιον ήταν έτοιμος για φυσικές συμμαχίες γύρω από το κοινό καλό. Με γνώμονα τον ειλικρινή λόγο. Κι όπου βγάλει.

Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να πετύχεις.
Αυτό δεν αποδείξαμε άλλωστε;

η φωτογραφία είναι από το atenistas.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τέλος οι εκλογές και τηρείς σιγή ιχθύος; Πρόταση για μελλοντικό ποστ: Ήταν μονόδρομος η χρεωκοπία για τον Γιώργο. Καληνύχτα σας.

constantinos alexacos είπε...

Το ποστ έχει ημερομηνία 22/11.
Πες την μου ανώνυμα, αλλά λίγο καλύτερα... αν μπορείς.

Translate