6.9.09

Το Κίνημα του Φραπεδόμαγκα

Το νέο κίνημα είναι απολιτικό. Καθυβρίζει όποιον δηλώσει προτίμηση ή θέση που δεν τηρεί κομματική ουδετερότητα (μη απολιτική συμπεριφορά), με μόνο κριτήριο την θέση του κάθε "κατηγορούμενου". Αυτή είναι η πολιτική θέση του - το κράξιμο.

Ο πολιτικός λόγος έχει χαθεί πίσω από τα "τσογλάνι Συριζαίε", "αλήτη Πασόκε" και ούτω καθ' εξής. Δεν υπάρχει κανένα επιχείρημα, πλην κάποιων εξαιρέσεων που παπαγαλίζουν τις γενικότητες και τα ακατάληπτα που άκουσαν στα ΜΜΕ των νταβατζήδων, που κατά τα άλλα αντιμάχονται. Η ανυπαρξία λογικού επιχειρήματος/ένστασης είναι ΟΚ - τους έδωσε την άδεια η τηλεόραση της Πετρούλας. Είναι η ίδια τηλεόραση που τους έστειλε στις παραλίες τον Ιούνιο και ανέβασε τα ποσοστά των άκρων στις Ευρωεκλογές.

Κάποτε λεγόταν "ωχαδερφισμός", τώρα "το Κίνημα του Φραπεδόμαγκα". Ο φραπεδόμαγκας δεν πάει σε διαδήλωση, δεν μελετάει τις προτάσεις των κομμάτων, δεν θέλει την συμμετοχή, αλλά θα δεχτεί διορισμό από το βύσμα του μπαμπά και ξέρει όλα τα παιχνίδια της κάθε παιχνιδο-κονσόλας με λεπτομέρεια. Στο διαδίκτυο δεν ενημερώνεται, δεν ενημερώνει, ούτε συζητάει... απλά "τα χώνει". Και είναι ΟΚ. Είπαμε: έχει πάρει την άδεια.

Και κάπως συνέβαλαν οι φραπεδόμαγκες στο να γίνει η Ελλάδα του 2004 και των Ολυμπιακών το μίζερο και υγρό σφουγγαρόπανο που είναι σήμερα... με την μαγκιά και την αδιαφορία τους.
Πως το κατάφεραν αυτό το θεάρεστο θα μου πεις; Και μόνο που υπάρχουν είναι αρκετό. Η βλακεία είναι πιο μεταδοτική κι από την ΑΗ1Ν1, κι έτσι όταν ανοίγουν το στόμα τους και ξεστομίζουν φασιστικά ακατάληπτα κολλάνε και άλλοι... είναι εύκολο το κράξιμο. Σε αυτούς θα στηριχτεί η όποια μελλοντική επιβολή εξωθεσμικών, βασισμένη σε ένα κούρεμα και μία χτένα.

Δεν σου αρέσουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα; Ψήφισε ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το Κόμμα των Νέων, ή ότι άλλο! Οργανώσου σε ΜΚΟ. Τι εννοείς δεν τα ξέρεις εσύ αυτά; Τι έκανες για να τα μάθεις; Α! Ναι... ξέχασα... Η λύση για όσα κράζεις θα έρθει σαν τον διορισμό - εξ ουρανού - ενώ εσύ πίνεις τον καφέ σου. Και στο εν τω μεταξύ ο Καρατζαφέρης και οι κλώνοι του θα κυβερνήσουν την χώρα.

Την χώρα του Φραπεδόμαγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Translate